Thursday, September 26, 2013

STOKIS SAH NOUR AIN..:)



Assalammualaikum smua, Alhamdulillah hari ini dalam sejarah saya menjadi STOKIS SAH BAGI Produk Nour Ain bermulanya sebagai agen sahaja hanya bermodal RM505 sekarang saya mampu tersenyum melihat hasil titik peluh sendiri berniaga online menjadi kenyataan..

kalau saya boleh anda pun boleh jom sertai Pengedar Nour Ain hanya RM505 modal yangrendah dan seumur hidup.Pilihan utk berjaya ditangan anda,anda buat anda dapat hasilnya..CALL,PM,WASSAP 0173323635

jangan malu2 atau segan2 utk berhubung dengan saya ..:)

Wednesday, September 25, 2013

JOM TAMABAH PENDAPATAN DENGAN NOUR AIN

Assalammualaikum smua blogger, kesibukan tidak menghalang saya utk maju dalam perniagaan, Permulaannya takut,cemas dan rugi ble kita mula berniaga perasaan la yang akan menerjah dahulu dibenak fikiran, tapi itu semua tidak pernah mematahkan semangat saya utk terus maju dalam kehidupan disamping dapat membantu suami mencari pendapatan seisi keluarga,,

Bermula dengan modal yang kecil dan semangat yang tinggi, alhamdulillah sekarang saya mampu tersenyum sendiri bile kita usah kita akan nampak hasilnya, Jom saya perkenalkan Produk Nour Ain kepada anda supaya anda pun jgk ingin mencuba menjual, menjadi pengedar atau menggunakan produk Nour Ain sebagai produk harian anda..ORDER 0173323635

Nour Ain Beauty Care adalah produk barangan kosmetik dan penjagaan kulit keluaran ELSUHAZ (M) Sdn. Bhd.
ELSUHAZ (M) Sdn Bhd dimiliki sepenuhnya oleh Bumiputera dan ditubuhkan pada 23 November 2006 dengan matlamat untuk menjadikan syarikat ini sebagai pengeluar dan pembekal barangan kosmetik dan penjagaan kulit yang unggul di wilayah utara dan di seluruh negara secara amnya.





Saturday, September 14, 2013

PENGEDAR NOUR AIN DIPERLUKAN DISETIAP KAWASAN

ASSALAMMUALAI KUM SMUA DAN SELAMAT PETANG JARANG SEKALI SAYA UPDATE BLOG PADA WAKTU PETANG KAN SBBNYA ANAK DA PUN TIDO DENGAN LENANYA..

SAYA MEMERLUKAN PENGEDAR PRODUK NOUR AIN DISETIAP KAWASAN DI SELURUH NEGERI..MODAL RENDAH SANGAT DAN PRODUK INI PUN SEKARANG MAKIN DIKENALI DAN TERLAJAK LARIS..HIHIIIHIIH

ANDA BOLEH CALL,PM,WASSAP 0173323635 NOM NI MEMANG DIRECT TRUS KEPADA SAYA..

BLE LAGI NK TAMBAH DUIT KAT BANK TU BAIK YG SURI RUMAH @ PUN YANG BEKERJA BOLEH TAMBAH PENDAPATAN SAMPINGAN

Tuesday, September 10, 2013

Produk Baru Nour Ain ..:)



ORDER PM,CALL,WASSAP 0173323635

Monday, September 2, 2013

Welcome 03 September 2013

Assalammualaikum...hai2 selamat malam semua blogger, malam2 ini la baru rajin nak menaip blog..walaupun saya seorang suri rumah pagi sampai la ke malam take care hal rumah dan anak 24/7 betul la orang kata duduk rumah kerja rumah x kan penah abis..lepas satu satu kerja rumah kena siapkan,walaupun tgh nak tido ini masih pikir lagi sok nak masak pe,wat pe dan lain2 lagi

Selamat Datang Bulan September cepatnya masa ini berlalu..lagi 3 bulan je lagi nak masuk tahun baru 2014..aih2 azam tahun ini pun separuh baru terlaksana mungkin kah sempat tercapai??..insyaallah dengan usaha dan semangat yg tinggi kita pasti boleh!!


Seperti biasa bkn sahaja saya duduk dirumah jaga anak dan da perihal rumah kena diuruskan..MY BISNES NOUR AIN BEAUTY CARE..Biz yg banyak membantu saya sekeluarga sudah pun hampur 1 tahun...sapa kata duduk rumah x boleh wat income..semua terletak ditangan dan dibahu anda smua if nak berjaya pasti boleh..kena usaha!! usaha!! usaha!! peringatan utk diri saya jugak ..hihiihhi

Alhamdulillah Biz Nour Ain semakin dikenali ramai dan men dapat sambutan yg me'ggalakkan daripada pengguna semanjung dan jgk sabah sarawak..korang klu x kenal mesti x jatuh cinta dengan Produk Nour Ain ini if sesuai dengan kulit insyaallah mesti korang nk repeat lagi dan lagi..

Korang jangan malu2 utk ada facebook dan klu rasa malas nk add boleh call,pm,wassap saya 0173323635..terus direct melalui hp saya x perlu risau nk x tanya dulu pun boleh baru beli..:)

MERDEKA!!!!