Wednesday, January 8, 2014

TAHUN 2014 AZAM BARU DAN ANAK BARU

ASSALAMMUALAIKUM SMUA,

Lama betul x update blog kan, jangan x tahu saya tgh berpantang sekarang cepat betul kan masa berlalu skerang ada 2 anak nak dijaga dari segala segi kedua2nya HERO!!

Ok smua TAHUN BARU 2014 apa azam korang? adakah azam tahun 2013 da tercapai, hiihihi sama2 kita renung apa yg kita da lakukan masa 2013 tapi masih lagi x tercapai jadi jangan toleh2 lagi 2014 mula la kan langkah anda skarang,

dok tanya azam korang kan smua jom saya share apa yg berjaya saya lakukan utk tahun 2013.

1- nak wat bisnes online dulu agen je so mula kumpul modal sdiri daripada  hasil jualan produk nour ain maju setapak dengan menjadi stokis sekarang ada pengedar dibawah saya yg tolong promote barang saya cuma wat pos je senang da sekarang kan

2- Anak itu rezeki dan amanah allah x sangka2 uper nya da mengandung 2013 hihihihi,anak pun kuar tahun 24 dec 2014 mmg murah rezeki ble ada anak kan betul anak itu rezekinya lain2 tapi syukur sgt anak memahami saya berniaga abang pun da ikt saya g pos selalu sekrg turn adiknya plak g pos hari2

2 perkara yg mencapai target saya.eh x lupa jgk setiap kejayaan itu ada org dibelakang yang byk membantu saya ibu dan suami mereka penguat saya utk terus maju dalam kehidupan ini , cukup dulu ye t kita sambung plak pasal produk nour ain ada yg order boleh call,pm,wassap 0173323635